Sparco Eagle 2.0 replica overall voor baby's
  • Sparco Eagle 2.0 replica overall voor baby's

Sparco Eagle 2.0 replica overall voor baby's en peuters

€ 45,98
Inclusief belasting
Referentie: 017012AZ

Hoe gaaf is dit! Een replica overall van de Sparco Eagle 2.0 speciaal voor baby's en peuters. Dit mini-overall is gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 4 maten, van 3 tot 18 maanden. Leuke tip: wij kunnen ook de naam van het kindje en een vlaggetje op de riem van het overall bedrukken, leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje!

Verkrijgbare maten
Aantal

Aanvullende mogelijkheden

(+€ 24,95)
Wil je graag een naam + vlag op deze overall? Pro-Racing biedt je de mogelijkheid om dit product te personaliseren. De naam en vlag worden gedrukt op de riem van de overall en bij riemloze overalls ter hoogte van het middel. Let op! Wanneer je kiest voor deze optie, dan kan het product niet geretourneerd worden.
  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

Indien u het overall wilt laten bedrukken met een naam en vlag op het riempje, kies hier dan voor bij de keuze van de maat (bijv. 3-6 maanden met naam en vlag). Tijdens het afrekenen kunt u bij 'Opmerkingen' noteren om welke naam het gaat, en om welke vlag. Standaard drukken wij de naam in een Arial lettertype, wenst u een ander lettertype gelieve dit ook bij 'Opmerkingen' aan te geven.

Wilt u naast een naam en vlag op het riempje nog iets anders op het overall gedrukt hebben? Ook dit kan! Neem hiervoor contact met ons op.

017012AZ