Filteren op

Headsets

Headsets zijn niet alleen ideaal voor de pitcrew, maar worden ook vaak gebruikt tijdens rally's waarbij een helm geen verplichting is. Pro-Racing levert headsets van Stilo en Sparco.

Headsets

Subcategories

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 154,88

Stilo Trophy Des headset

De Stilo Trophy Des headset is ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Stilo Trophy intercom. De microfoon is traploos verstelbaar en is voorzien van een geluid reducerend filter, om vervelende omgevingsgeluiden te voorkomen. Let op: deze headset werkt niet met Stilo WRC of Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 214,17

Stilo WRC Des headset

De Stilo WRC Des headset is ontwikkeld voor gebruik in combinatie met intercoms met WRC elektronica, of middels een verloopkabel met Peltor compatibel intercoms. De Stilo WRC Des headset kan gebruikt worden in de auto met een intercom, maar is ook prima geschikt voor de pitcrew.

Prijs € 232,32

Sparco Head NX1 headset

De Sparco Head NX1 headset kan gebruikt worden in de auto met een intercom, maar is ook prima geschikt voor de pitcrew. De microfoon is traploos verstelbaar en is voorzien van een geluid reducerend filter, om vervelende omgevingsgeluiden te voorkomen. Voorzien van een Nexus plug en zodoende compatibel met de meeste intercomsystemen.

Prijs € 273,46

Stilo Universele headset

Universele headset van Stilo. Deze headset kan door middel van één van de YD kabels (los verkrijgbaar) worden aangesloten op de desbetreffende intercom. De microfoon is traploos verstelbaar en is voorzien van een geluid reducerend filter, om vervelende omgevingsgeluiden te voorkomen.