Intercoms

Intercoms zijn bedoeld om binnen het voertuig te communiceren, dus van rijder naar bijrijder. Met een professionele intercom is het ondanks het motor- en omgevingsgeluid mogelijk om kraakhelder te communiceren zonder het stemvolume te hoeven verheffen. Luxere intercoms zijn tevens voorzien van Bluetooth zodat er verbinding gemaakt kan worden met bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Pro-Racing levert intercoms van Stilo en Sparco.

Intercoms

Subcategories

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 67,76

Stilo 12v stroomtoevoer...

Met deze 'power supply' kunnen de Stilo WRC en Trophy intercoms welke standaard werken op een 9 volt batterij worden aangesloten op de stroomtoevoer van de auto.

Prijs € 90,75

Sparco IS-110 intercom

De Sparco IS-110 intercom is ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de bijpassende helmsets en headset met 6,3 mm. aansluitingen. Ideaal voor degene die een goedkope oplossing zoekt om tussen rijder en bijrijder te communiceren.

Prijs € 93,17

Stilo Trophy 2 intercom

De Stilo Trophy 2 intercom is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Trophy Des Rally helmen en elektronica van Stilo. De Stilo Trophy 2 intercom werkt op een 9 volt batterij en is zodoende eenvoudig uit te wisselen tussen verschillende voertuigen. De behuizing is ontworpen voor montage aan de rolkooi.

Prijs € 210,54

Stilo WRC 03 intercom

De Stilo WRC 03 is de meest eenvoudige analoge intercom welke compatibel is met Stilo helmen voorzien van WRC elektronica. De Stilo WRC 03 intercom werkt op een 9 volt batterij en is zodoende eenvoudig uit te wisselen tussen verschillende voertuigen. De behuizing is ontworpen voor montage aan de rolkooi.

Prijs € 235,95

Sparco IS-140 intercom

De Sparco IS-140 intercom is een professioneel communicatiemiddel tussen rijder en bijrijder. Door het toepassen van geluid reductie filters is een perfecte geluidskwaliteit onder alle omstandigheden gegarandeerd, zelfs in WRC en S2000 auto's!

Prijs € 285,56

Stilo WRC DES 9V intercom

De Stilo WRC Des 9V is een eenvoudige intercom voorzien van Stilo's beste analoge geluid reductie filter met 2 standen, om zo vervelende omgevingsgeluiden weg te filteren. De Stilo WRC Des 9V intercom werkt op een 9 volt batterij en is zodoende eenvoudig uit te wisselen tussen verschillende voertuigen. De behuizing is ontworpen voor montage aan de rolkooi.

Prijs € 464,64

Stilo DG-10 intercom

De Stilo DG-10 intercom is een vereenvoudigde versie van de DG-30 intercom. De DG-10 maakt gebruik van de zelfde 'digital active noise cancellation' om ongewenste omgevingsgeluiden weg te filteren. De Stilo DG-10 is voorzien van Bluetooth voor een eenvoudige verbinding met een mobiele telefoon. Tevens zijn er aansluitingen voor een externe en camera aanwezig.

Prijs € 502,15

Sparco IS-150 BT intercom

De Sparco IS-150 BT is een nieuw ontwikkelde intercom voorzien van Bluetooth technologie. Hierdoor is het mogelijk om draadloos uw mobiele apparaat te verbinden met de intercom.