Filteren op

Baby & kinderkleding

Baby & kinderkleding

Subcategories

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 18,15

Sparco Baby Racer pet voor...

Gaaf petje van Sparco speciaal voor baby's en peuters, met op de voorkant een stoere 'Baby Racer' opdruk. Gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 4 maten, van 0 tot 24 maanden.

Prijs € 21,78

Sparco Baby Racer romper...

Gaaf rompertje van Sparco speciaal voor baby's en peuters, met op de borst een stoere 'Baby Racer' opdruk. Gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 4 maten, van 3 tot 24 maanden.

Prijs € 22,99

Sparco Future Driver...

Gaaf T-shirt van Sparco speciaal voor kinderen, met op de borst een stoere 'Future Driver' opdruk. Gemaakt van 100% katoen. Verkrijgbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar oud.

Prijs € 22,99

Sparco Future Driver...

Gaaf T-shirt van Sparco speciaal voor kinderen, met op de borst een stoere 'Future Driver' opdruk. Gemaakt van 100% katoen. Verkrijgbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar oud.

Prijs € 22,99

Sparco Baby Racer T-shirt...

Gaaf T-shirtje van Sparco speciaal voor baby's en peuters, met op de borst een stoere 'Baby Racer' opdruk. Gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 3 maten, van 6 tot 24 maanden.

Prijs € 35,09

Sparco Next Generation...

Gaaf sweatshirt van Sparco speciaal voor kinderen, met op de borst een stoere 'Next Generation' opdruk. Gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Verkrijgbaar voor kinderen van 3 tot 11 jaar oud.

Prijs € 35,09

Sparco pyjama-overall voor...

Slapen in stijl doet jouw kleine met dit pyjama-overall speciaal voor baby's en peuters. Dit mini-overall is gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 4 maten, van 3 tot 18 maanden. Leuke tip: wij kunnen ook de naam van het kindje en een vlaggetje op het overall bedrukken, leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje!

Prijs € 35,09

Sparco Baby Racer...

Gaaf sweatshirtje van Sparco speciaal voor baby's en peuters, met op de borst een stoere 'Baby Racer' opdruk. Gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 3 maten, van 6 tot 24 maanden.

Prijs € 42,35

Sparco Eagle 2.0 replica...

Hoe gaaf is dit! Een replica overall van de Sparco Eagle 2.0 speciaal voor baby's en peuters. Dit mini-overall is gemaakt van 100% organisch katoen, dus niet alleen maar beter voor het milieu, maar ook het meest comfortabel en veilig voor jouw baby en peuter. Verkrijgbaar in 4 maten, van 3 tot 18 maanden. Leuke tip: wij kunnen ook de naam van het kindje en een vlaggetje op de riem van het overall bedrukken, leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje!