Filteren op

Helmsets, earplugs en speakers

Voor helmsets, earplugs en overige accessoires om uw communicatiesysteem compleet te maken bent u bij Pro-Racing aan het juiste adres. Pro-Racing levert deze accessoires o.a. van de merken Stilo en Sparco.

Helmsets, earplugs en speakers

Subcategories

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 64,13

Sparco Helmset voor...

Sparco helmset voor een integraalhelm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een 6,3 mm. connector en zodoende compatibel met de Sparco IS-110 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 67,76

Stilo Helmset voor...

Stilo helmset voor een integraalhelm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een Stilo Trophy connector en zodoende compatibel met de Stilo Trophy 2 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Stilo WRC of Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 75,02

Stilo Helmset voor open...

Stilo helmset voor een open face helm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een Stilo Trophy connector en zodoende compatibel met de Stilo Trophy 2 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Stilo WRC of Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 84,70

Sparco Helmset voor open...

Sparco helmset voor een open face helm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een 6,3 mm. connector en zodoende compatibel met de Sparco IS-110 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 87,12

Stilo Helmset voor...

Stilo helmset voor een integraalhelm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van Stilo WRC connector en zodoende compatibel met vrijwel alle Stilo intercoms en met een adapter tevens met andere Nexus/Peltor compatibel intercoms.

Prijs € 87,12

Stilo Emergency helmset WRC...

Stilo helmset voor wanneer de originele helmset plotseling niet meer werkt, door bijvoorbeeld een kabelbreuk. Met deze set installeert u eenvoudig 2 speakers en een microfoon in de helm zodat u snel weer kunt communiceren. Voorzien van Stilo WRC connector en zodoende compatibel met vrijwel alle Stilo intercoms en met een adapter tevens met andere Nexus/Peltor compatibel intercoms.

Prijs € 93,17

Stilo Helmset voor open...

Stilo helmset voor een open face helm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van Stilo WRC connector en zodoende compatibel met vrijwel alle Stilo intercoms en met een adapter tevens met andere Nexus/Peltor compatibel intercoms.

Prijs € 93,17

Stilo Helmset met...

Stilo helmset voor Stilo Trophy Des helm bestaande uit 2 oorschelpen met speakers en een microfoon. Voorzien van een Stilo Trophy connector en zodoende compatibel met de Stilo Trophy 2 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Stilo WRC of Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 136,73

Stilo Microfoon + connector...

Stilo helmset bestaande uit een microfoon, bekabeling en female connector voor gebruik in een integraalhelm. Deze helmset kan compleet gemaakt worden door middel van de Stilo earplugs (AE0300) of speakers (AE0304). Universeel, dus ook te gebruiken helmen van andere merken.

Prijs € 142,78

Stilo Microfoon + connector...

Stilo helmset bestaande uit een microfoon, bekabeling en female connector voor gebruik in een open face helm. Deze helmset kan compleet gemaakt worden door middel van de Stilo earplugs (AE0300) of speakers (AE0304). Universeel, dus ook te gebruiken helmen van andere merken.

Prijs € 174,24

Stilo Helmset voor gebruik...

Stilo helmset voor Stilo Turismo helmen-serie. Bestaande uit een microfoon en aansluiting voor losse earplugs (los verkrijgbaar, artikelnummer AE0300). Voorzien van Stilo WRC connector en zodoende compatibel met vrijwel alle Stilo intercoms en met een adapter tevens met andere Nexus/Peltor compatibel intercoms.

Prijs € 182,71

Stilo Speakers voor Stilo...

Set speakers ingebouwd in gehoorbeschermers geschikt voor alle Stilo helmen in Turismo (circuit) uitvoering waarbij de microfoon is ingebouwd, maar standaard geen speakers aanwezig zijn.