Arai

Ook voor originele accessoires voor uw Arai helm bent u bij Pro-Racing aan het juiste adres. Wij leveren onder andere (spiegel)vizieren, tear offs, schroefsets en wangkussens voor uw Arai helm.

Arai

Subcategories

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 15,00

Arai GP-5W & GP Jet/F...

Set schroeven voor de montage van de zonneklep op een Arai GP-5W of Arai GP Jet/F helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 15,00

Arai GP-5, SK-5 en GP-5W...

Set metalen schroeven voor de montage van het vizier op een Arai GP-5, SK-5 of GP-5W helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 15,00

Arai GP-6 & SK-6 schroefset

Set metalen schroeven voor de montage van het vizier op een Arai GP-6 & SK-6 helm. Tevens geschikt ter vervanging van de plastic schroeven op de Arai CK-6 helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 52,95

FK GP-6 & SK-6 vizier...

FK Visors vizier voor de Arai GP-6 & SK-6 helmen. Naast een verbeterd zicht tijdens zonnige omstandigheden zorgt een donker getint vizier tevens voor een stoer uiterlijk van je Arai helm!

Prijs € 56,00

Arai GP-5W wangkussens 12MM

Set van 2 wangkussens voor gebruik in de Arai GP-5W helm. Door dikkere of juist dunnere wangkussens te bestellen ten opzichte van de standaard wangkussens kunt u de maat van uw Arai helm enigszins aanpassen naar uw wensen.