Sim Racing

Sim Racing

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Diverse handschoenen...

Voor het sim-racen wordt ook vaak gebruik gemaakt van karthandschoenen, aangezien deze net als sim handschoenen ontwikkeld zijn om zoveel mogelijk grip en comfort te bieden. Kijk hier naar ons uitgebreide assortiment karthandschoenen in vele maten en kleuren, zowel voor kinderen als voor volwassenen. KLIK

Diverse schoenen geschikt...

Voor het sim-racen wordt ook vaak gebruik gemaakt van kartschoenen, aangezien deze ontwikkeld zijn om zoveel mogelijk grip en comfort te bieden. Kijk hier naar ons uitgebreide assortiment karthandschoenen in vele maten en kleuren, zowel voor kinderen als voor volwassenen. KLIK

Prijs € 24,08

Sparco GT Vent T-Shirt

Sim-racen doe je in stijl met het Sparco GT Vent T-Shirt! Het T-Shirt is gemaakt van top-kwaliteit geperforeerd polyester wat zelfs gedurende de langste game-sessies maximaal comfort garandeert dankzij de perfecte ademende eigenschappen van het materiaal. Het model is zo ontworpen dat het extra comfortabel is in de rijpositie. De naden zijn ultra plat om irritaties te voorkomen. Een ideaal gaming shirt dus!

Prijs € 42,35

Sparco Hypergrip sim...

De Sparco Hypergrip sim-racing handschoenen zijn zoals de naam al doet vermoeden ontwikkeld voor gebruik met zowel stuurwielen als console controllers. Het microfiber op de handpalm is geperforeerd voor maximale ventilatie zonder in te leveren op grip. Tussen de vingers zit extra zacht geperforeerd materiaal voor extra comfort. De duim en wijsvinger zijn "Touch-sensitive" voor bediening van touch screens en zijn tevens om te klappen zodat de vingers weer zichtbaar zijn. Voorzien van extra padding op de handpalm ter voorkoming van vermoeidheid van de hand.

Prijs € 785,29

Sparco Evolve-R sim base

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve-R sim base heb je een perfecte basis om je eigen racesimulator samen te stellen. De Sparco Evolve-R sim base is voorzien van een R100 stoel met verstelbare rugleuning, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.

Prijs € 894,19

Sparco Evolve-E sim base

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve-E sim base heb je een perfecte basis om je eigen racesimulator samen te stellen. De Sparco Evolve-E sim base is voorzien van een Evo II kuipstoel met Sparco's QRT-technologie, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.

Prijs € 894,19

Sparco Evolve-G sim base

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve-G sim base heb je een perfecte basis om je eigen racesimulator samen te stellen. De Sparco Evolve-G sim base is voorzien van een Grid-Q kuipstoel met Sparco's QRT-technologie, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.

Prijs € 942,59

Sparco Evolve-P sim base

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve-P sim base heb je een perfecte basis om je eigen racesimulator samen te stellen. De Sparco Evolve-P sim base is voorzien van een Pro 2000 kuipstoel met Sparco's QRT-technologie, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.

Prijs € 990,99

Sparco Evolve-C sim base

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve-C sim base heb je een perfecte basis om je eigen racesimulator samen te stellen. De Sparco Evolve-C sim base is voorzien van een Circuit I kuipstoel met Sparco's QRT-technologie, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.