Rijder - Pits

Communicatiesystemen van het voertuig naar de pitcrew kunnen zowel via een mobilofoon/portofoon als via een GSM verbinding verlopen. Pro-Racing biedt voor beide systemen een oplossing. Zoekt u een communicatieoplossing van het voertuig naar de pitcrew die niet op onze website vermeldt staat? Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij geheel vrijblijvend naar een passende oplossing. Pro-Racing levert communicatieoplossingen van Stilo en Kenwood.

Rijder - Pits

Subcategories

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 1.185,80

Stilo VerbaCom 1 voertuig -...

Stilo VerbaCom is een betaalbaar maar zeer efficiënt communicatiesysteem tussen een voertuig en de pits. Het systeem maakt gebruik van mobiele telefoons wat zorgt voor een stabiele verbinding. Voor de training of race 'belt' de persoon in de pitlane naar het voertuig, welke de oproep automatisch aanneemt. De verbinding blijft tot stand totdat één van beide de verbinding verbreekt.

Prijs € 1.730,30

Stilo VerbaCom 1 voertuig -...

Stilo VerbaCom is een betaalbaar maar zeer efficiënt communicatiesysteem tussen 1 voertuig en 2 personen de pits. Het systeem maakt gebruik van mobiele telefoons wat zorgt voor een stabiele verbinding. Voor de training of race 'belt' 1 persoon in de pitlane naar het voertuig, welke de oproep automatisch aanneemt. De verbinding blijft tot stand totdat één van beide de verbinding verbreekt.

Prijs € 2.153,80

Stilo VerbaCom 2 voertuigen...

Stilo VerbaCom is een betaalbaar maar zeer efficiënt communicatiesysteem tussen 2 voertuigen en 1 persoon de pits. Het systeem maakt gebruik van mobiele telefoons wat zorgt voor een stabiele verbinding. Voor de training of race 'belt' de persoon in de pitlane naar de voertuigen, welke de oproepen automatisch aannemen. De verbinding blijft tot stand totdat één van de drie de verbinding verbreekt.