Rijder - Pits

Communicatiesystemen van het voertuig naar de pitcrew kunnen zowel via een mobilofoon/portofoon als via een GSM verbinding verlopen. Pro-Racing biedt voor beide systemen een oplossing. Zoekt u een communicatieoplossing van het voertuig naar de pitcrew die niet op onze website vermeldt staat? Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij geheel vrijblijvend naar een passende oplossing. Pro-Racing levert communicatieoplossingen van Stilo en Kenwood.

Rijder - Pits

Subcategories

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 598,95

Sparco GSM communicatie unit

Met de Sparco GSM communicatie unit is het mogelijk om via een telefoonverbinding te communiceren met een willekeurig ander persoon. De GSM communicatie unit is uitgerust met een eigen simkaart-slot, en is zodoende volledig stand-alone. Zeer stabiel; wanneer er een GSM verbinding mogelijk is werkt het systeem.

Prijs € 1.004,30

Stilo VerbaCom 1 voertuig -...

Stilo VerbaCom is een betaalbaar maar zeer efficiënt communicatiesysteem tussen een voertuig en de pits. Het systeem maakt gebruik van uw eigen mobiele telefoons wat zorgt voor een stabiele verbinding. Voor de training of race 'belt' de persoon in de pitlane naar het voertuig, welke de oproep automatisch aanneemt. De verbinding blijft tot stand totdat één van beide de verbinding verbreekt.