Stoelbevestiging

Stoelbevestiging

Subcategories

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 99,22

Sparco Zijmontage frame staal

Stalen zijmontage frame van Sparco voor montage van een stoel met 290 mm. zijmontage aansluiting. Met dit frame kunt u uw stoel in 25 verschillende standen in uw voertuig plaatsen.

Prijs € 110,11

Sparco Universele montage kit

Universele montage kit van Sparco voor montage van een sportstoel in uw voertuig. Bestaat uit 4 brackets die in hoogte verstelbaar zijn en 2 versterkte aluminium hoekdelen. Inclusief alle bouten en moeren die nodig zijn voor de montage.

Prijs € 128,26

Sparco Zijmontage frame...

3-delig stalen zijmontage frame van Sparco voor montage van een stoel met 290 mm. zijmontage aansluiting. Met dit frame kunt u de hoogte en lengte zelf aanpassen. Bodemelement is voorzien van 22 schroefgaten.

Prijs € 168,19

Sparco Zijmontage frame...

Aluminium zijmontage frame van Sparco voor montage van een stoel met 290 mm. zijmontage aansluiting. Met dit frame kunt u uw stoel in 25 verschillende standen in uw voertuig plaatsen.

Prijs € 214,17

Sparco Kantel-frame

Kantel-frame van Sparco. Dit frame is eenvoudig te installeren onder de stoel. Hierdoor kan de stoel gemakkelijk naar voren worden gekanteld, zodat passagiers makkelijker bij de achterbank komen.