Filteren op

Systeemblussers

Systeemblussers

Subcategories

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Sparco Elektrische...

De Sparco 01491EAN elektrische systeemblusser is speciaal ontwikkeld voor voertuigen met een gesloten cockpit en maakt gebruik van 3M's Novec 1230 blusmiddel. Dit blusmiddel komt grotendeels overeen met Halon, echter is dit niet schadelijk voor de ozonlaag. PRIJS OP AANVRAAG.

Sparco Elektrische...

De Sparco 01493EAN elektrische systeemblusser is ontwikkeld voor voertuigen met zowel een open als gesloten cockpit en maakt gebruik van Novec 1250 gas. Dit blusmiddel komt grotendeels overeen met Halon, echter is dit niet schadelijk voor de ozonlaag. PRIJS OP AANVRAAG.

Prijs € 363,00

Sparco Mechanische...

De Sparco 01496MSL mechanische systeemblusser is speciaal ontwikkeld voor sedan's en rally auto's met een gesloten cockpit. De cilinder bevat 4 liter AFFF schuim wat door middel van 4 sproeikoppen snel en effectief verdeeld wordt in het motorcompartiment en de cockpit.

Prijs € 562,65

Sparco Mechanische...

De Sparco 01496MAL mechanische systeemblusser is speciaal ontwikkeld voor sedan's en rally auto's met een gesloten cockpit. De cilinder bevat 4 liter AFFF schuim wat door middel van 4 sproeikoppen snel en effectief verdeeld wordt in het motorcompartiment en de cockpit.

Prijs € 816,75

Sparco Elektrische...

De Sparco 01496EAL elektrische systeemblusser is speciaal ontwikkeld voor sedan's en rally auto's met een gesloten cockpit. De cilinder bevat 4 liter AFFF schuim wat door middel van 4 sproeikoppen snel en effectief verdeeld wordt in het motorcompartiment en de cockpit.

Prijs € 3.872,00

Sparco Elektrische...

De nieuwste innovatie op het gebied van brandblussers is de Sparco Extreme 01494EANGT 2-zone brandblusser. Deze lichtgewicht blusser maakt gebruik van Novec 1230 blusmiddel welke qua eigenschappen overeenkomt met Halon, echter zonder schadelijk te zijn voor de ozonlaag.

Prijs € 3.872,00

Sparco Elektrische...

De nieuwste innovatie op het gebied van brandblussers is de Sparco Extreme 01494EAN 2-zone brandblusser. Deze lichtgewicht blusser maakt gebruik van Novec 1230 blusmiddel welke qua eigenschappen overeenkomt met Halon, echter zonder schadelijk te zijn voor de ozonlaag.