Filteren op

Sim bases

Sim bases

Subcategories

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 1.196,69

Sparco Evolve Pro sim base...

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve Pro sim base haal je een perfecte basis voor jouw ideale race-simulator in huis. De Sparco Evolve Pro is gebaseerd op de Evolve 3.0 sim base en voorzien van een Sparco kuipstoel met QRT-technologie naar keuze, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.

Prijs € 1.208,79

Sparco Evolve GP sim base

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve GP sim base heb je een perfecte basis om je eigen race-simulator samen te stellen. De Sparco Evolve GP sim base is voorzien van een GP kuipstoel voor het ultieme Formule auto gevoel!

Prijs € 1.874,29

Sparco Sim Rig I met stuur...

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Sim Rig I haal je in een keer een perfecte basis voor jouw ideale race-simulator in huis, ideaal dus! De Sparco Sim Rig I is gebaseerd op de Evolve 3.0 sim base en voorzien van een Sparco kuipstoel met QRT-technologie naar keuze, geschikt om uren lang comfortabel te kunnen sim-racen.

Prijs € 2.176,79

Sparco Evolve GP sim base...

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve GP sim base met monitor heb je een perfecte basis om je eigen race-simulator samen te stellen. De Sparco Evolve GP sim base is voorzien van een GP kuipstoel voor het ultieme Formule auto gevoel!

Prijs € 3.386,79

Sparco Evolve GP sim base...

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve GP sim base met PC en toetsenbord heb je een perfecte basis om je eigen race-simulator samen te stellen. De Sparco Evolve GP sim base is voorzien van een GP kuipstoel voor het ultieme Formule auto gevoel!

Prijs € 4.596,79

Sparco Evolve GP sim base...

De trend van dit moment: sim-racen! Van amateurs tot topcoureurs als Max Verstappen, iedereen doet het met veel plezier. Met de Sparco Evolve GP sim base met PC, monitor en toetsenbord heb je al bijna alles in huis om je eigen race-simulator samen te stellen. De Sparco Evolve GP sim base is voorzien van een GP kuipstoel voor het ultieme Formule auto gevoel!