Stilo

Ook voor originele accessoires voor uw Stilo helm bent u bij Pro-Racing aan het juiste adres. Wij leveren onder andere (spiegel)vizieren, tear offs, schroefsets en spoilers voor uw Stilo helm.

Stilo

Subcategories

  • ST5 serie
    <p>In deze categorie vindt u accessoires voor de Stilo ST5 serie helmen.</p>
  • ST4 serie
    <p>In deze categorie vindt u accessoires voor de Stilo ST4 serie helmen.</p>
  • WRC en Trophy serie
    <p>In deze categorie vindt u accessoires voor de Stilo WRC en Trophy serie helmen.</p>

Er zijn 32 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 6,05

Stilo Bewaarhoes vizier

Handige bewaarhoes om uw lange of korte (Stilo) vizier in te bewaren. Deze bewaarhoes voorkomt krassen en beschadigingen aan uw kostbare vizier.

Prijs € 12,10

Stilo reiniger + anti-fog...

Met deze handige vizier reiniger maakt u uw kostbare (Stilo) vizier binnen de kortste keren weer keurig schoon. Tevens beschermt dit middel tegen het beslaan van het vizier. Geschikt voor transparante, getinte en spiegelende vizieren.

Prijs € 24,20

Stilo Zonneklep WRC DES,...

Zonneklep geschikt voor Stilo WRC DES, Trophy DES, ST4 W en ST4 R helmen. Tevens geschikt voor de Stillo Offshore helmen. Beschikbaar in diverse kleuren en materialen.

Prijs € 36,30

Stilo Schroefset ST5 vizier...

Set schroeven voor de montage van een kort vizier, lang vizier of zonnestrip op een Stilo ST5 helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 36,30

Stilo ST5 vizier sluiting

Vizier sluiting voor Stilo ST5 helmen. Deze sluiting gebruikt u wanneer u een volledig vizier wilt monteren op de Stilo ST5 R, ST5 GT en ST5 GTN helmen welke standaard geleverd worden met zonnestrip. Tevens als spare-part te gebruiken voor de Stilo ST5 F en ST5 FN.