Filteren op

Onderhoudsmiddelen

Onderhoud uw kostbare autosporthelm met speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten. Pro-Racing levert onderhoudsmiddelen van onder andere het Amerikaanse merk Molecule.

Onderhoudsmiddelen

Subcategories

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 10,95

Molecule Cleaner and Polish

Molecule Cleaner and Polish is een spray om uw helm en vizier te reinigen en tevens te beschermen. Kan worden gebruikt op alle afwerkingen, dus ook op matte helmen of gecoate vizieren.

Prijs € 10,95

Molecule Refresh 4 oz

Molecule Refresh is een spray om de voering van uw helm fris te maken en te voorzien van een lekkere geur. Kan ook gebruikt worden op brandvertragende voeringen van autosporthelmen.

Prijs € 10,95

Molecule Rain Repel

Molecule Rain Repel is een spray om de zichtbaarheid in de regen te verbeteren. Na het aanbrengen op het vizier zorgt Molecule Rain Repel er voor dat water en andere vloeistoffen vrijwel direct van het vizier lopen waardoor er een helder beeld ontstaat. Kan ook op brillen en autoruiten gebruikt worden.

Prijs € 10,95

Molecule Anti-Fog

Molecule Anti-Fog is een spray om het beslaan van het vizier tegen te gaan en zorgt zo voor een helder beeld in regenachtige omstandigheden. De spray wordt aangebracht aan de binnenzijde van het vizier. Kan ook op brillen en autoruiten gebruikt worden.

Prijs € 39,95

Molecule Helmet Care Kit

De Molecule Helmet Care Kit bestaat uit alle Molecule onderhoudsmiddelen speciaal voor helmen. Met deze set kunt u uw kostbare race- of karthelm in uitmuntende staat houden voor jarenlang raceplezier.