Filteren op

Carbon

Carbon

Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 649,00

Elite Helmets Elite...

De Elite Integrale Carbon S12-C is een stoer ogende integraalhelm gemaakt van hoogwaardig carbon welke ideaal is voor gebruik in open voertuigen of karts. Kenmerkend voor de Elite Integrale Carbon S12-C is zijn perfecte pasvorm en de uitgebreide keuze in maten, van XS tot XXL wat overeen komt met een hoofdomtrek van 53 tot 64 centimeter.

Prijs € 659,00

Zamp RZ-65D Carbon GRIJS

Door het gebruik van een speciale carbon mix is de nieuwe Zamp RZ-65D Carbon niet alleen een stuk lichter dan andere helmen uit dezelfde prijscategorie, maar ook een stuk sterker. De Zamp RZ-65D Carbon integraalhelm is standaard voorzien van een schitterend design en voldoet aan de nieuwste Snell norm. De helm kan gebruikt worden in zowel de autosport als de kartsport. Deze helm is hét alternatief voor degene die een standaard witte helm saai vindt, maar het laten airbrushen een stap te ver vindt gaan.

Prijs € 943,80

Sparco Air KF-7W

De Sparco Air KF-7W is één van de weinige carbon helmen welke speciaal ontwikkeld is voor de kartsport. Carbon staat erom bekend dat het lichter is t.o.v. fiberglas en zorgt zodoende voor minder belasting van de nek. Tevens is carbon een oersterk materiaal, hierdoor kunnen we gerust stellen dat de Sparco Air KF-7W een bijzonder veilige karthelm is.