Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

Carbon

Carbon

Subcategories

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 649,00

Elite Helmets Elite...

De Elite Integrale Carbon S12-C is een stoer ogende integraalhelm gemaakt van hoogwaardig carbon welke ideaal is voor gebruik in open voertuigen of karts. Kenmerkend voor de Elite Integrale Carbon S12-C is zijn perfecte pasvorm en de uitgebreide keuze in maten, van XS tot XXL wat overeen komt met een hoofdomtrek van 53 tot 64 centimeter. Tot eind augustus krijgt bij aanschaf van deze helm een GRATIS SPARCO HELMTAS t.w.v. € 47,50!

Prijs € 889,35

Sparco Air KF-7W

De Sparco Air KF-7W is één van de weinige carbon helmen welke speciaal ontwikkeld is voor de kartsport. Carbon staat erom bekend dat het lichter is t.o.v. fiberglas en zorgt zodoende voor minder belasting van de nek. Tevens is carbon een oersterk materiaal, hierdoor kunnen we gerust stellen dat de Sparco Air KF-7W een bijzonder veilige karthelm is.

Prijs € 1.288,65

Stilo ST5 FN Carbon Karting

Voor de kartcoureurs die graag een bijzonder sterke maar vooral erg lichte karthelm willen hebben heeft Stilo de ST5 FN Carbon ontwikkeld. Deze stoere integraalhelm is gebaseerd op de duurdere autosporthelmen van Stilo, en heeft hierdoor ook een brandvertragend interieur en de mogelijkheid om HANS clips te monteren. Hierdoor kan de helm in een latere fase ook in de autosport gebruikt worden.