Gele binnenlens voor Arai CK-6 vizier
  • Gele binnenlens voor Arai CK-6 vizier

Gele binnenlens voor Arai CK-6 vizier

€ 32,95
Inclusief belasting
Referentie: AR50-0004

Losse gele binnenlens welke gemonteerd kan worden op een transparant vizier van een Arai CK-6 helm. Deze binnenlens voorkomt beslaan tijdens vochtige/regenachtige omstandigheden. Onmisbare accessoire voor bij de Arai CK-6 helm!

  Gratis verzending vanaf € 100,-

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling kosteloos om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

Wanneer de lucht die je uitademt warmer is dat het oppervlak waarop het terecht komt, in dit geval de binnenzijde van het vizier, ontstaat er condensvorming. Deze condensvorming belemmerd het zicht, wat naast storend ook als zeer gevaarlijk kan worden beschouwd.

Door de rubber-silicone rand die tussen het vizier en de binnenlens zit wordt als het ware een luchtkamer gecreëerd. Deze luchtkamer is te vergelijken met de luchtkamer van dubbelglas. De werking hiervan is dat het temperatuurverschil van binnen en buiten de helm tot een minimum beperkt wordt, waardoor de binnenzijde van het vizier geen koude oppervlakte meer heeft waarop condens kan ontstaan. Kortom, het vizier beslaat vrijwel niet meer aan de binnenzijde.

Dit betreft een losse gele binnenlens die zelf gemonteerd kan worden op een transparant Arai CK-6 vizier. Past niet op andere Arai vizieren, en kan niet gemonteerd worden op gekleurde / getinte vizieren.

AR50-0004