VerbaCom 2 voertuigen - 1 pit
 • VerbaCom 2 voertuigen - 1 pit
 • VerbaCom 2 voertuigen - 1 pit
 • VerbaCom 2 voertuigen - 1 pit

Stilo VerbaCom 2 voertuigen - 1 pit

€ 1.960,20
Inclusief belasting
Referentie: CQ0010

Stilo VerbaCom is een betaalbaar maar zeer efficiënt communicatiesysteem tussen 2 voertuigen en 1 persoon de pits. Het systeem maakt gebruik van uw eigen mobiele telefoons wat zorgt voor een stabiele verbinding. Voor de training of race 'belt' de persoon in de pitlane naar de voertuigen, welke de oproepen automatisch aannemen. De verbinding blijft tot stand totdat één van de drie de verbinding verbreekt.

  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

Wanneer de pitcrew richting de coureur wilt communiceren drukt de persoon hiervoor een Push To Talk knop in. Dit voorkomt dat de coureurs in de voertuigen onnodig afgeleid worden en hierdoor zijn of haar concentratie verliest. De coureurs hoeven echter geen handelingen uit te voeren om richting de pitcrew te communiceren, deze lijn is altijd open. Door middel van hoogwaardige digitale geluidsreductie worden alle vervelende achtergrondgeluiden weggefilterd, waardoor de pitcrew geen hinder ondervindt van deze open verbinding. In het geval dat de verbinding op de één of andere manier verbroken wordt belt het telefoontoestel uit de pitlane automatisch richting het voertuig welke deze oproep automatisch aanneemt. Zo makkelijk werkt Stilo VerbaCom!

De Stilo VerbaCom behoeft geen inbouw en kan in vele soorten voertuigen worden gebruikt, ook in karts. De hoofdunit is voorzien van een accu en heeft via Bluetooth verbinding met de mobiele telefoon welke ergens in het voertuig is gemonteerd. De hoofdunit is uitgerust met een volumeknop, aan/uit knop en een LED die de status van het systeem weergeeft. De afmetingen van de hoofdunit zijn 74x47x15 mm. en het gewicht is slechts 66 gram. De Verbacom wordt geleverd zonder helmset, deze dient los te worden aangeschaft.

Eigenschappen en voordelen Stilo VerbaCom communicatie:

 • Set voor communicatie tussen 2 personen in een auto en 1 persoon in de pit
 • Lichtgewicht en compact, geen inbouw nodig en zodoende te gebruiken in auto's, karts etc.
 • Geen licenties nodig
 • Full Duplex; crew en coureur kunnen gelijktijdig praten
 • Veilig en discreet middels een mobiele telefoonverbinding
 • Altijd verbinding ongeacht de lengte van het circuit
 • Hoge kwaliteit verbinding door digitale geluidsreductie welke getest is in F1, F3, GT's en Le Mans auto's
 • Gemak voor de coureur; deze hoeft geen handelingen uit te voeren om te communiceren
 • Naar wens uit te breiden naar meerdere voertuigen of meerdere mensen in de pitlane

Let op: de foto toont een VerbaCom systeem voor communicatie tussen 1 voertuig en 1 persoon in de pitlane. De set die geleverd wordt bevat 1 extra hoofdunit voor in het voertuig.

CQ0010