Sparco Shield RW-9 Pants WIT
  • Sparco Shield RW-9 Pants WIT
  • Sparco Shield RW-9 Pants WIT

Sparco Shield RW-9 Pants WIT

€ 123,42
Inclusief belasting
Referentie: 001765PBO..

Het Sparco Shield RW-9 ondergoed is volledig ontwikkeld op de anatomie van het lichaam. Samen met de gebruikte combinatie van materialen zorgt dit voor een uitmuntend draagcomfort in de rijpositie. Het Sparco Shield RW-9 is het lichtste brandvertragende ondergoed momenteel verkrijgbaar!

  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

Het Sparco Shield RW-9 heeft een nieuwe structuur welke speciaal ontwikkeld is om transpiratievocht zo snel mogelijk af te voeren en is beter ademend is dan vergelijkbaar ondergoed. De belangrijkste delen van het ondergoed zijn naadloos voor meer comfort. Voorzien van Sparco’s innovatieve X-Cool* technologie. Sparco Shield RW-9 ondergoed wordt gedragen door vele topcoureurs!

  • Fia gekeurd: ja
  • Type keuring: FIA 8856-2000 & SFI: 3.3

* X-Cool is een door Sparco gepatenteerde impregnatie methode. X-Cool bestaat uit microcapsules met een actief bestanddeel dat vrijkomt wanneer er een bepaalde temperatuur wordt bereikt. De werkzame stof bestaat uit een essentie van menthol en draagt bij tot het verlagen van de lichaamstemperatuur van de coureur en het verplaatsen van de hete lucht moleculen van de huid buiten het overall. Het werkzame bestanddeel komt geleidelijk vrij waardoor het effect gegarandeerd is voor langere tijd, zelfs na veelvuldig wassen.

001765PBO..