Sparco Prime WIT
  • Sparco Prime WIT

Sparco Prime WIT

€ 1.899,70
Inclusief belasting
Referentie: 001146..BI

Het lichte en best presterende overall van Sparco is de vernieuwde Sparco Prime. Niet voor niets prijkt de slogan 'Maximum level of performance' groot in de catalogus van Sparco wanneer men bij het Prime overall aanbeland. Alles is er bij dit overall aan gedaan om gewicht te besparen en het comfort te maximaliseren. Zo is de Sparco Prime zonder zakken en riem ontworpen, en zijn er op diverse strategische plaatsen grote stretchpanelen toegepast.

Verkrijgbare maten
Aantal

Aanvullende mogelijkheden

(+€ 44,95)
Wil je graag je naam + vlag op deze overall? Pro-Racing biedt je de mogelijkheid om dit product te personaliseren. De naam en vlag worden gedrukt op de riem van de overall en bij riemloze overalls ter hoogte van je middel. Let op! Wanneer je kiest voor deze optie, dan kan het product niet geretourneerd worden.
  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

De binnenvoering van de Sparco Prime is voorzien van X-Cool*, wat ideaal is onder warme omstandigheden! Wanneer de X-Cool is uitgewerkt is deze eenvoudig weer te activeren door het gebruik van de X-Cool Recharge, welke los te verkrijgen is in onze webshop.

  • Fia gekeurd: ja
  • Type keuring: FIA 8856-2018 & SFI 3.2A/5

Voor het bepalen van de juiste maat zie tabblad 'Maattabel & Info' hierboven.

* X-Cool is een door Sparco gepatenteerde impregnatie methode. X-Cool bestaat uit microcapsules met een actief bestanddeel dat vrijkomt wanneer er een bepaalde temperatuur wordt bereikt. De werkzame stof bestaat uit een essentie van menthol en draagt bij tot het verlagen van de lichaamstemperatuur van de coureur en het verplaatsen van de hete lucht moleculen van de huid buiten het overall. Het werkzame bestanddeel komt geleidelijk vrij waardoor het effect gegarandeerd is voor langere tijd, zelfs na veelvuldig wassen.

001146..BI

Download

Sparco overalls

Uitgebreide maattabel om de juiste maat van uw Sparco overall te bepalen.

Download (527k)