Hybrid Sport
  • Hybrid Sport
  • Hybrid Sport
  • Hybrid Sport
  • Hybrid Sport
  • Hybrid Sport

Simpson Hybrid Sport

€ 736,89
Inclusief belasting
Referentie: HYSP

De Simpson Hybrid Sport is momenteel het enige FIA 8858-2010 gehomologeerde FHR (Forward Head Restraint) systeem welke 360 graden bescherming biedt. Door zijn beperkte formaat is het draagcomfort zeer groot en het zicht maximaal. Het systeem rust op de schouders/rug, en niet op de borst zoals bij andere FHR systemen.

Verkrijgbare maten
Type tethers
Aantal

  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

Groot voordeel van een Simpson Hybrid systeem is dat hij gebruikt kan worden in meerdere type voertuigen, daar waar andere systemen werken met graden en slechts voor 1 type voertuig geschikt zijn. De Simpson Hybrid Sport is gemaakt van hoogwaardig composiet, en heeft een totaalgewicht van 930 gram. De Hybrid Sport is geschikt voor gebruik in toerwagens, formule auto’s en soortgelijke voertuigen. Het systeem is standaard voorzien van speciale sliding tethers voor maximaal zicht en is compatible met de standaard HANS clips op de helm.

Voor een goede werking van het Simpson Hybrid systeem is het van groot belang de juiste maat te gebruiken. Om de maat te bepalen meet u de borstomtrek direct onder de borstspier, met uw ondergoed en overall aan. Voor vrouwen, of indien de gemeten maat afwijkt van de maattabel, is het mogelijk een op maat gemaakt systeem te maken. Naast de borstomtrek direct onder de borstspier meet u dan ook de afstand van de bovenkant van de schouder tot onder de borstspier.

De Simpson Hybrid Sport wordt standaard geleverd met normale HANS tethers welke passen op alle FIA 8858-2002 en FIA 8858-2010 HANS clips. Tegen meerprijs is de Simpson Hybrid Sport ook te leveren met de Quick Release tethers welke een zéér snelle loskoppeling van de helm mogelijk maken. Hiervoor dienen ook de M61 Quick Release clips besteld te worden, welke u kunt vinden onder 'accessoires'.

  • FIA gekeurd: ja
  • Type Keuring: FIA 8858-2010
  • Materiaal: kunststof

Voor het bepalen van de juiste maat zie tabblad 'Maattabel & Info' hierboven.

HYSP

Download

Simpson Hybrid

Uitgebreide maattabel om de juiste maat van uw Simpson Hybrid te bepalen.

Download (347.42k)