• Aanbieding!
  • -€ 5,00
  • Nieuw
Molecule Wash + Refresh Sample Kit
  • Molecule Wash + Refresh Sample Kit

Molecule Wash + Refresh Sample Kit

€ 14,95
€ 9,95 € 5,00 voordeel
Inclusief belasting
Referentie: MLSK-4

Een keertje kennis maken met de geweldige producten van Molecule? Dat kan met deze handige sample kit bestaande uit een kleine verpakking Molecule Wash en Molecule Refresh.

  Gratis verzending vanaf € 100,-

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling kosteloos om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

Molecule Wash:

Molecule Wash is een speciaal wasmiddel voor technische stoffen waaronder Nomex. Het werkt effectief op verontreinigingen die de prestaties van de stof kunnen verminderen. Het kan gebruikt worden voor raceoveralls, handschoenen en onderkleding. Molecule Wash kan gebruikt worden in een normale wasmachine. Het bevat een antibacterieel middel om de groei van bacteriële geuren te remmen.

Molecule Refresh:

Molecule Refresh houdt uw overall fris tussen de wasbeurten door. Tevens is Molecule Refresh te gebruiken om schoenen en handschoenen die niet gewassen kunnen worden fris te houden. Het bevat een antibacterieel middel om de groei van bacteriële geuren te remmen. Ideaal voor gebruik tijdens het raceweekend!

Zowel Molecule Wash als Molecule Refresh zijn 100% veilig te gebruiken voor brandvertragende kleding (raceoveralls, onderkleding, handschoenen etc.) en kartkleding. De producten tasten de (indien aanwezig) brandvertragende eigenschappen niet aan. Daarnaast blijven de ademende eigenschappen van de stof in stand.

  • Inhoud: 2x 4 oz. / 2x 118 ml.
MLSK-4