Nieuw topmerk bij Pro-Racing: SCHUBERTH

Pro-Racing Nieuws

Nieuw topmerk bij Pro-Racing: SCHUBERTHMet gepaste trots mogen wij melden dat wij dealer zijn geworden van het Duitse helmenmerk Schuberth.

Al bijna 80 jaar produceert Schuberth helmen voor diverse toepassingen, en sinds het jaar 2000 ook voor de autosport. Bekende coureurs als Michael Schumacher, Felipe Massa maar ook onze Nederlandse wereldkampioen Max Verstappen en zijn Mexicaanse teamgenoot vertrouwen op de veiligheid die dit premiummerk biedt.

Daar waar andere merken helmen aanbieden van verschillende materialen heeft Schuberth de keuze gemaakt om enkel carbon helmen te produceren. Momenteel bestaat het assortiment uit een drietal helmen, waarvan twee met de FIA 8860 keuring voor de hogere klassen in de autosport en één helm met de FIA 8859 keuring.

Eind dit jaar introduceert Schuberth ook een ultra veilige en bijzonder lichte carbon helm voor kinderen voorzien van de FIA CMR keuring.

Wij verwachten de eerste helmen en accessoires eind september voorradig te hebben. Heeft u interesse in een Schuberth helm? Neem contact met ons op, dan houden we u graag op de hoogte!