Garmin Catalyst Driving Performance Optimiser!

Pro-Racing Nieuws

Garmin Catalyst Driving Performance Optimiser!De Garmin Catalyst Driving Performance Optimiser is een revolutionair nieuw product om je rijstijl op het circuit te verbeteren en zo het maximale uit jezelf en het voertuig te halen.

Of je nu net begint in de autosport of al jaren actief bent, de Garmin Catalyst laat precies zien wat je doet en waar de eventuele verbeterpunten liggen. Door de unieke combinatie van het scherm, de camera én realtime audio feedback is het systeem kinderlijk eenvoudig in gebruik. Daarnaast is de Garmin Catalyst tevens een GPS laptimer die tot op honderdsten nauwkeurig jouw rondetijden laat zien. Laat die dure instructeur maar achterwege en kies voor de Garmin Catalyst Driving Performance Optimiser!

De belangrijkste functies op een rijtje:

 • Driving Coach
  Door zowel visuele als gesproken instructies geeft het systeem de prestaties weer en worden verbeterpunten haarfijn uitgelegd.
 • Laptimer
  Op het duidelijk afleesbare scherm zie je direct of je snel onderweg bent of niet.
 • Camera
  Kijk na de sessie direct de beelden terug op het 7” touchscreen.
 • True Optimal Lap
  Door de snelste sectortijden aan elkaar te koppelen berekent het systeem welke rondetijd haalbaar moet zijn.

Direct verkrijgbaar bij Pro-Racing

De prijs voor dit geweldige systeem is € 999,99. De Garmin Catalyst wordt standaard geleverd met alle benodigde accessoires. Klik hier voor meer informatie of om het systeem direct te bestellen.

Nu ook te huur!

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de Garmin Catalyst Driving Performance Optimiser door 'm eerst te huren. De huurkosten bedragen € 75,00 (incl. btw) per dag. Bij aanschaf van het systeem brengen wij het huurbedrag in mindering op de aankoopprijs. Dit kan tot 1 maand na de datum van het huren.

Klik hier om een huurafspraak in te plannen!