Kies voor dezelfde outfit als Max en ‘Checo’!

Pro-Racing Nieuws

Sparco; teamsupplier Oracle Red Bull Racing TeamFantastisch nieuws voor het merk dat ruim 45 jaar geleden begon met brandvertragende kleding voor de autosport, en natuurlijk ook voor ons als importeur: het Oracle Red Bull Racing Team heeft voor dit seizoen namelijk besloten om te gaan rijden met racekleding van Sparco!

Een raceteam wat constant werkt op het allerhoogste niveau zoekt natuurlijk op ieder vlak altijd naar het beste van het beste. Eind vorig jaar hebben de coureurs en monteurs van het Oracle Red Bull Racing Team in het geheim getest met de veiligheidskleding van Sparco, en al snel werd duidelijk dat de kwaliteit en comfort van de kleding precies was waarnaar het team zocht.

Tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen en meervoudig racewinnaar Sergio ‘Checo’ Perez zullen vertrouwen op de hightech Sparco Superleggera overalls met FIA 8856-2018 homologatie. Deze overalls zijn een evolutie van de Superleggera overalls die begin jaren ‘00 al op de markt waren als één van de allerbest presterende overalls welke ruim 20% lichter waren dan de concurrentie. Ook de huidige Sparco Superleggera blinkt nog steeds uit in het lage gewicht, perfect ademende eigenschappen en niet te vergeten hoge brandveiligheid. De outfit van de heren zal compleet gemaakt worden met de Sparco X-Light+ schoenen, Sparco Arrow handschoenen en Sparco RW-10 Shield Pro onderkleding. Uiteraard allemaal op maat gemaakt, in de kenmerkende donderblauwe kleur en voorzien van de inmiddels iconische Oracle Red Bull Racing branding.

De mannen in de garage worden gedurende de races gekleed in een speciale productlijn welke afgeleid is van de Sparco Competition overalls en Tide Meca handschoenen. Zo wordt voldaan aan alle comfort- en veiligheidseisen die overeenkomen met de specifieke behoeften van het team.

Het leuke is dat ook jij jezelf kunt kleden in precies dezelfde modellen als de coureurs van het Oracle Red Bull Racing Team!

Klik hier voor het overall
Klik hier voor de schoenen
Klik hier voor de handschoenen
Klik hier voor de onderkleding
Klik hier voor de helm