Lijst van producten op merk Elite

Het aanbieden van een veilige, comfortabele producten voor een aantrekkelijke prijs, dat is kort samengevat de filosofie van het merk Elite.

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)
Prijs € 27,95

Elite sleepoog aluminium ROOD

Aluminium sleepoog welke eenvoudig te monteren is in het originele sleepoog-punt van de auto. Past op de meeste Europese auto's (o.a. BMW E30, E46, E90, E91, E92, E93, E80). Capaciteit 1.5 ton. Draadtype 5/8-8.

Prijs € 49,00

Elite Helmets Donker getint...

Donker getint vizier voor de Elite Integrale S19 helm. Geeft naast een zeer effectieve bescherming tegen (laagstaande) zon ook een stoer uiterlijk aan de helm! Eenvoudig te monteren middels 2 schroefjes per kant.

Prijs € 49,00

Elite Helmets Zonneklep S19

Zonneklep voor de Elite Integrale S19 helm. Ideaal voor gebruik in gesloten voertuigen waar een vizier niet nodig is. Eenvoudig te monteren middels 2 schroefjes per kant.

Prijs € 49,00

Elite Helmets Donker getint...

Donker getint vizier voor de Elite Junior C2 CMR helm. Geeft naast een zeer effectieve bescherming tegen (laagstaande) zon ook een stoer uiterlijk aan de helm! Eenvoudig te monteren middels 2 schroefjes per kant.

Prijs € 119,00

Elite Protection Bodyprotector

Zoek je maximale bescherming tijdens het karten? Dan is de Elite Protection bodyprotector een uitstekende keuze! Deze bodyprotector beschermt de ribben, borst, rug en schouders en voldoet zodoende aan het advies dat de KNAF stelt voor coureurs jonger dan 16 jaar.

Prijs € 199,00

Elite Helmets Elite Jet S6

De Elite Jet S6 is een stoer ogende open face helm welke ideaal is voor gebruik in gesloten voertuigen. Kenmerkend voor de Elite Jet is zijn perfecte pasvorm en de uitgebreide keuze in maten, van XS tot XXL wat overeen komt met een hoofdomtrek van 53 tot 64 centimeter.

Prijs € 249,00

Elite Helmets Elite Junior...

De Elite Junior C2 CMR is een stoer ogende integraal karthelm speciaal ontwikkeld voor kinderen onder de 15 jaar. De helm is volledig ontwikkeld voor het (nog niet volgroeide) hoofd van een kind en houdt middels het gewicht van de helm rekening met de zwakkere nek van een kind.

Prijs € 299,00

Elite Helmets Elite...

De Elite Integrale S19 is een stoer ogende integraalhelm welke ideaal is voor gebruik in open voertuigen of karts. Kenmerkend voor de Elite Integrale is zijn perfecte pasvorm en de uitgebreide keuze in maten, van XS tot XXL wat overeen komt met een hoofdomtrek van 53 tot 64 centimeter.

Prijs € 649,00

Elite Helmets Elite...

De Elite Integrale Carbon S12-C is een stoer ogende integraalhelm gemaakt van hoogwaardig carbon welke ideaal is voor gebruik in open voertuigen of karts. Kenmerkend voor de Elite Integrale Carbon S12-C is zijn perfecte pasvorm en de uitgebreide keuze in maten, van XS tot XXL wat overeen komt met een hoofdomtrek van 53 tot 64 centimeter.