Lijst van producten op merk Bengio

Bengio is een Italiaans bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in het maken van ribbeschermers en andere beschermende middelen voor de karting. Vrijwel alle producten worden handgemaakt en zijn zodoende van de allerbeste kwaliteit!

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Prijs € 175,00

Bengio Bumper Standaard...

De Bengio Bumper Standaard is een handgemaakte ribbeschermer welke bestaat uit 2 schalen die zijn opgebouwd uit 3 lagen fiberglas. De schalen zijn aan de binnenzijde voorzien van 8 mm. dik foam. Naast bescherming bij een impact biedt het foam ook het nodige comfort, niet onbelangrijk aangezien de ribbeschermer onder het raceoverall wordt gedragen. 

Prijs € 189,00

Bengio Bumper Lady...

De Bengio Bumper Lady is een ribbeschermer speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze handgemaakte ribbeschermer bestaat uit 2 schalen die zijn opgebouwd uit 3 lagen fiberglas. De schalen zijn aan de binnenzijde voorzien van 8 mm. dik foam. Naast bescherming bij een impact biedt het foam ook het nodige comfort, niet onbelangrijk aangezien de ribbeschermer onder het raceoverall wordt gedragen. De Bengio Bumper Lady is dé ribbeschermer voor vrouwen!

Prijs € 225,00

Bengio Bumper Carbon...

De Bengio Bumper Carbon is een handgemaakte ribbeschermer welke bestaat uit 2 schalen die zijn opgebouwd uit 3 lagen fiberglas en carbon. De schalen zijn aan de binnenzijde voorzien van 8 mm. dik foam. Naast bescherming bij een impact biedt het foam ook het nodige comfort, niet onbelangrijk aangezien de ribbeschermer onder het raceoverall wordt gedragen. Door het gebruik van carbon is de Bengio Bumper Carbon lichter en sterker dan andere ribbeschermers.