Lijst van producten op merk Arai

Arai helmen beschikken over absolute topkwaliteit, comfort en pasvorm. Deze eigenschappen geven iedere Arai helm dat onmiskenbare extra, waarmee er een uitstekende reputatie op de markt is veroverd.

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)
Prijs € 15,00

Arai GP-5, SK-5 en GP-5W...

Set metalen schroeven voor de montage van het vizier op een Arai GP-5, SK-5 of GP-5W helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 15,00

Arai GP-6 & SK-6 schroefset

Set metalen schroeven voor de montage van het vizier op een Arai GP-6 & SK-6 helm. Tevens geschikt ter vervanging van de plastic schroeven op de Arai CK-6 helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 32,95

Gele binnenlens voor Arai...

Losse gele binnenlens welke gemonteerd kan worden op een transparant vizier van een Arai CK-6 helm. Deze binnenlens voorkomt beslaan tijdens vochtige/regenachtige omstandigheden. Onmisbare accessoire voor bij de Arai CK-6 helm!

Prijs € 49,00

Arai Helmtas

Bij een schitterende Arai helm hoort natuurlijk ook een mooie Arai helmtas. In deze handige tas passen alle modellen uit de Arai autosport en kartsport collectie. De tas is aan de binnenzijde zacht gevoerd ter bescherming van de lak.