Pro-Racing Vacature

Pro-Racing is dé specialist op het gebied van veiligheidskleding en aanverwanten voor de auto- en kartsport. Gevestigd in Hillegom, slechts 15 minuten van het circuit van Zandvoort, verkopen wij sinds 2003 in onze winkel de mooiste producten van de beste merken op dit vakgebied. Daarnaast is onze webshop ondertussen een begrip geworden onder coureurs, teams en liefhebbers van de sport. Door de continue groei van ons bedrijf zijn wij opzoek naar versterking van ons team in de functie van een

ALGEMEEN WINKELMEDEWERKER

Ca. 24 uur per week, dagen in overleg

Functieomschrijving:
Omdat we werken in een kleinschalig team word jij binnen Pro-Racing medeverantwoordelijk voor een breed scala aan activiteiten.
Denk hierbij aan onder andere de volgende werkzaamheden;

  • Verkoop & inkoop van onze goederen
  • Klantcontact per telefoon, e-mail en WhatsApp
  • Afhandeling van zowel onsite als online bestellingen
  • Verwerking van binnenkomende en uitgaande goederen
  • Bijhouden van website en social media


Profiel:
Je bent jong, gek van auto’s, autosport en karting. Daarnaast ben je iemand die van écht van aanpakken weet. Je hebt een flexibele instelling, bent accuraat, teamgericht en klantvriendelijk. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed en werken met de computer en de hierop veelgebruikte programma’s is voor jou bekend terrein. Je bent beschikbaar op doordeweekse dagen en in het hoogseizoen ook op de zaterdagen. Het is een pre als je woonachtig bent in de omgeving van Hillegom.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie waarbij geen één werkdag hetzelfde is. Werken binnen Pro-Racing doe je in een open en informele bedrijfscultuur waar ruimte is voor door jouw bedachte initiatieven of verbeteringen, graag zelfs! De aangeboden functie is voor ca. 24 uur per week verdeeld over minimaal 3 dagen. Bij aanhoudende bedrijfsgroei kan dit oplopen tot een fulltime dienstverband. Het salaris is marktconform en zal bij blijk van geschiktheid met je meegroeien.

Interesse in deze functie? Wij zijn erg benieuwd naar jouw CV en motivatie!
Deze kun je sturen naar info@pro-racing.nl ter attentie van Bob Meier Nolte.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Pro-Racing - Satellietbaan 13C - 2181 MG Hillegom
www.pro-racing.nl – info@pro-racing.nl
Tel. 0252 - 527 790