Prijzen

De gehanteerde prijzen op deze website en in onze communicatie zijn altijd inclusief 21 procent BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Verzending

Indien het bestelde artikel voorradig is wordt dit doorgaans dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden. Wanneer het artikel niet voorradig is en de levertijd is langer dan 10 werkdagen stellen wij u hiervan per e-mail op de hoogte.

Blijkt het artikel niet binnen 30 dagen leverbaar te zijn stellen wij u hiervan per e-mail op de hoogte en indien u niet akkoord gaat met de nieuwe leverdatum kunt u de koopovereenkomst op dat moment kosteloos ontbinden.

Logo DHL

Binnenlandse zendingen worden uitgevoerd door DHL, kwalitatief de beste pakketservice in Nederland. De verzendtijd bedraagt doorgaans 1 werkdag. Wanneer de zending onderweg is krijgt u automatisch een e-mail van DHL met daarin de traceercode waarmee u uw zending kunt volgen.

Buitenlandse zendingen worden eveneens uitgevoerd door DHL. De verzendtijd bedraagt doorgaans 2-3 werkdagen.

Let op: DHL vraagt een handtekening voor ontvangst, het is dan ook van groot belang dat er iemand aanwezig is op het ontvangstadres. Zendingen afleveren bij een postbus is niet mogelijk.

Wanneer de zending bij ons retour komt omdat er meerdere malen niemand aanwezig was om de zending in ontvangst te nemen zijn wij genoodzaakt de gebruikelijke verzendkosten opnieuw in rekening te brengen. Dit geldt voor alle bovenstaande verzendwijzen.

Pro-Racing behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden een andere vervoerswijze te kiezen.

Verzendkosten

Binnenland

  • Orderbedrag tot € 100,00: verzendkosten € 7,95
  • Orderbedrag vanaf € 100,00: verzendkosten GRATIS

België, Luxemburg, Duitsland, Engeland

  • Orderbedrag tot € 250,00: verzendkosten € 14,95
  • Orderbedrag vanaf € 250,00: verzendkosten GRATIS

Overig buitenland

  • Vraag naar de mogelijkheden

Retourzendingen

Wanneer u niet (geheel) tevreden bent over uw aankoop of u heeft bijvoorbeeld de verkeerde maat besteld kunnen wij uw bestelling één keer zonder kosten omruilen. De verzendkosten van het leveringsadres naar Pro-Racing dienen door u zelf betaald te worden. Artikelen die niet in ons standaard assortiment zitten en zodoende op verzoek van de klant besteld zijn kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden door middel van een e-mail met een duidelijke reden waarom het artikel retour gestuurd of omgeruild moet worden. Wij reageren dan doorgaans binnen 1-2 werkdagen op deze e-mail. Een kopie van deze e-mail dient toegevoegd te worden aan de retourzending.

Retourzendingen kunnen geadresseerd worden aan:

Pro-Racing
Afdeling Retouren
Satellietbaan 13C
2181 MG Hillegom