Een raceoutfit voor één of enkele dagen

Rijdt u maar zelden in een raceauto? Of gaat u de autosport voor het eerst verkennen? Dan biedt Pro-Racing de unieke mogelijkheid om uw raceoutfit voor één of enkele dagen te huren. Alle artikelen voor de verhuur voldoen aan de huidige FIA regels en zijn zodoende geschikt voor zowel trackdays als officiële racedagen.

Pro-Racing Showroom

Kosten per dag

Overall € 75,00
Helm (open-face) € 50,00
Schoenen € 30,00
Handschoenen € 20,00

Onderkleding (shirt, broek, sokken, balaclava) verhuren wij om hygiëne-redenen niet, dit kunt u bij ons aanschaffen via deze link:
https://pro-racing.nl/autosport/onderkleding

Bij 1 dag huur kunt u de kleding de dag voorafgaand aan de huur-dag in de middag ophalen, en in de ochtend na de huur-dag retourneren. Het overall dient gewassen geretourneerd te worden. Heeft u geen mogelijkheid om het overall te wassen kunnen wij deze voor u laten reinigen.
De kosten hiervan zijn € 20,00.

Borg

Wij rekenen een borg van 2x het huurbedrag.
Voorbeeld: u huurt een overall en een helm, dan is het huurbedrag € 125,00. De borg is dan € 125,00 x 2 = € 250,00.

De borg krijgt u direct retour wanneer u de spullen retourneert en deze in gelijkwaardige staat verkeren als op het moment dat u de spullen heeft opgehaald. Het retourneren van de borg kan contant of via retourpinnen. Eventuele reinigingskosten worden verrekend met de borg.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vlakbij het circuit

Pro-Racing is gevestigd op slechts 15 minuten van Circuit Park Zandvoort aan de Satellietbaan 13C te Hillegom. Wilt u meer informatie over onze verhuurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail.