Prijzen

De gehanteerde prijzen op deze website en in onze communicatie zijn altijd inclusief 21 procent BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Verzending

Indien het bestelde artikel voorradig is wordt dit doorgaans dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden. Wanneer het artikel niet voorradig is en de levertijd is langer dan 10 werkdagen stellen wij u hiervan per e-mail op de hoogte.

Blijkt het artikel niet binnen 30 dagen leverbaar te zijn stellen wij u hiervan per e-mail op de hoogte en indien u niet akkoord gaat met de nieuwe leverdatum kunt u de koopovereenkomst op dat moment kosteloos ontbinden.

Logo DHL

Binnenlandse zendingen worden uitgevoerd door DHL, kwalitatief de beste pakketservice in Nederland. De verzendtijd bedraagt doorgaans 1 werkdag. Wanneer de zending onderweg is krijgt u automatisch een e-mail van DHL met daarin de traceercode waarmee u uw zending kunt volgen.

Buitenlandse zendingen worden eveneens uitgevoerd door DHL. De verzendtijd bedraagt doorgaans 2-3 werkdagen.

Let op!
DHL vraagt een handtekening voor ontvangst, het is dan ook van groot belang dat er iemand aanwezig is op het ontvangstadres. Zendingen afleveren bij een postbus is niet mogelijk.

Wanneer de zending bij ons retour komt omdat er meerdere malen niemand aanwezig was om de zending in ontvangst te nemen zijn wij genoodzaakt de gebruikelijke verzendkosten opnieuw in rekening te brengen. Dit geldt voor alle bovenstaande verzendwijzen.

Pro-Racing behoudt zich het recht om zonder opgaaf van reden een andere vervoerswijze te kiezen.

Verzendkosten

Nederland

 • Brievenbusverzending: verzendkosten € 3,95*
 • Orderbedrag tot € 100,00: verzendkosten € 7,95
 • Orderbedrag vanaf € 100,00: verzendkosten GRATIS

*Betreft alle producten met een laag gewicht en relatief kleine afmetingen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan stickervellen, helm schroefsets, snoertjes, balaclavas, handschoenen, sommige merchandising, etc. Samengevat; als het door de brievenbus past betaalt u slechts € 3,95 voor de verzending.

België, Luxemburg, Duitsland, Engeland

 • Orderbedrag tot € 150,00: verzendkosten € 11,95
 • Orderbedrag vanaf € 150,00: verzendkosten GRATIS

Verzending van producten uit onze webshop naar andere landen

 • Vraag naar de mogelijkheden

Let op: voor het verzenden van onderstaande grote en/of zware producten hanteren wij een toeslag!

 1. Stoelen in de categorieën Autosport en Tuning
 2. Pitborden (uitgezonderd letters)
 3. Sparco helmen box
 4. Sim producten: compleet + stoelen + bases + vloermat
 5. Sparco monitor / tv support
 6. Bureaustoelen (uitgezonderd accessoires)
 7. E-Scooters / elektrische steps

Toeslag grote en/of zware producten

 • Nederland: € 14,95
 • België, Luxemburg, Duitsland, Engeland: € 24,95
 • Andere landen: vraag naar de mogelijkheden

Deelverzending op verzoek

Goed om te weten: wanneer een bestelling op verzoek van de klant in delen verzonden dient te worden, dan zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Herroepingsrecht en retouren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Maak voor een retourzending gebruik van onderstaande PDF-invulformulieren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.