Sparco Pole Position Pro-Racing Edition Autosport Overall

Pro-Racing Nieuws

Sparco Pole Position Pro-Racing Edition Autosport OverallIn samenwerking met Sparco, marktleider op het gebied van brandvertragende veiligheidskleding, hebben wij een eigen overall voor de autosport ontwikkeld. Hierbij hebben we goed gekeken naar de markt en de wensen van de coureurs, en met gepaste trots kunnen we zeggen dat het resultaat geweldig is!

Samenstelling en pasvorm
Voor de stofsamenstelling is er gekozen voor een lichtgewicht buitenlaag welke ook gebruikt wordt voor de high-end overalls van Sparco, dit gecombineerd met een uiterst comfortabele en vochtregulerende binnenvoering. Qua pasvorm zijn wij van mening dat er een hoop overalls op de markt zijn met overtollig veel stof, zeker rondom de mouwen en benen. Vandaar hebben we dit weten te reduceren naar de hoeveelheid stof die nodig is om een fijne pasvorm te creëren voor het postuur van de gemiddelde coureur. Hierdoor ziet het overall er ook nog eens uit als een maatwerk-overall!

Doordachte kleurstelling
Het materiaal Nomex, waarvan race-overalls zijn gemaakt, heeft fantastische eigenschappen als het gaat om brandvertraging, maar kent zijn beperkingen als het gaat om wassen en vlekverwijdering. Vandaar dat er voor het Sparco Pole Position Pro-Racing Edition overall is gekozen voor kleuren waarop vuil niet of nauwelijks zichtbaar is. De buitenlaag van het overall heeft een mooie zijdeglans welke zorgt voor een chic uiterlijk.

Pro-Racing branding en sponsoring
Op een drietal plaatsen, te weten de borst, rug en linkermouw, is het Pro-Racing logo geborduurd. Als compensatie voor deze reclame sponsoren wij een deel van het aankoopbedrag. De adviesprijs van het Sparco Pole Position Pro-Racing Edition overall is € 1.099,00, maar wij bieden het overall aan voor € 899,00!

Passen en bestellen
Het Sparco Pole Position Pro-Racing Edition overall is in onze fysieke winkel in Hillegom te bezichtigen en te passen, maar ook te bestellen via onze webshop. Het overall is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 62 en vandaag besteld is doorgaans de volgende werkdag in huis.