Timing

Timing

Subcategories

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 193,60

Stilo Co-driver rally horloge

Uiterst functioneel co-driver horloge van Stilo, voorzien van alle functies die een co-driver zich kan wensen! Dit horloge is ontwikkeld door Nicky Grist, is gemakkelijk in te stellen.

Prijs € 323,07

Sparco circuit & rally...

Digitale circuit/rally stopwatch van Sparco, geschikt voor montage op de rolbar of op het dashboard. Eenvoudig te bedienen middels 2 knoppen. 12 volt aansluiting via het voertuig.

Prijs € 325,00

Qstarz BL-1000GT First...

Race-fanaten kunnen hun prestaties en stuurmanskunsten feilloos vastleggen met de nieuwe Qstarz BL-1000GT GPS racing recorder.
Real-time prestaties bekijken, data-analyse achteraf, video overlay en vergelijken en delen van de ingewonnen data; het is allemaal mogelijk met de Qstarz BL-1000GT. Nu tijdelijk verkrijgbaar als First Limited Edition met handige extra accessoires!

Prijs € 482,79

AIM Solo 2

De AIM Solo 2 is een laptimer welke werkt op de modernste GPS technologie. De Solo 2 bepaald zijn GPS positie, herkent automatisch het circuit uit de voorgeprogrammeerde lijst en begint automatisch met het meten van rondentijden zodra u begint te rijden. De Solo 2 is een stand-alone systeem, wat betekend dat de metingsapparatuur van het circuit niet aan hoeft te staan.