Filteren op

Sturen & accessoires

Sturen & accessoires

Subcategories

  • Sturen
  • Accessoires
  • Stuurnaven
    <h3>Hands on the wheel</h3> <p>Wanneer je een sportstuur wilt plaatsen in je (race)auto, is het vrijwel zeker dat je hiervoor eerst een speciale stuurnaaf moet monteren. Een stuurnaaf is merk en type specifiek en is als het ware een adapter welke van de originele aansluiting een geschikte aansluiting maakt voor een 6-gaats sportstuur. Je hoeft hier geen permanente modificaties voor uit te voeren, en het originele stuur is zodoende altijd weer terug te plaatsen.</p> <p>Pro-Racing levert stuurnaven voor vele merken en type auto’s. Op zoek naar een stuurnaaf voor jouw auto? Neem hiervoor <a href="https://pro-racing.nl/contact-opnemen">contact</a> met ons op.</p>

Er zijn 18 producten.

Item 1-12 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 42,35

Sparco Push button kit 1 knop

Zwart geanodiseerde ring welke tussen het stuur en de stuurnaaf geplaatst kan worden, voorzien van 1 drukknop die naar eigen wens aangesloten kan worden. Past tussen alle 6-gaats sturen.

Prijs € 59,29

Sparco Push button kit 2...

Zwart geanodiseerde ring welke tussen het stuur en de stuurnaaf geplaatst kan worden, voorzien van 2 drukknoppen die naar eigen wens aangesloten kunnen worden.

Prijs € 133,10

Sparco Stuurwiel pad

Sparco stuurwiel pad voor montage op het hart van uw stuurwiel. Deze pad is zacht van binnen en is aan de buitenzijde bekleed met suède. Montage middels band met drukknoop rond de 3 spaken van het stuurwiel.

Prijs € 240,79

Sparco R368

Sparco R368 stuurwiel met een diameter van 380 mm. Gemaakt van hoge kwaliteit suède. Ideaal voor gebruik in off-road voertuigen!

Prijs € 240,79

Sparco P310

Sparco P310 stuurwiel met een diameter van 310 mm. en een afgevlakte onderkant. Gemaakt van hoge kwaliteit suède.