Met volledige intercom

Helmen met volledige intercom: helmen met zowel de microfoon als de speakers standaard ingebouwd in de helm. Dit type helmen mag gebruikt worden in de rallysport, maar wordt vanwege het gemak ook vaak gebruikt op het circuit tijdens trainen / trackdays. Wanneer er op het circuit wordt deelgenomen aan competitie onder FIA regels is een helm met een volledig ingebouwde intercom niet toegestaan.

Met volledige intercom

Subcategories

Er zijn 21 producten.

Item 1-12 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 423,50

Stilo Trophy Des Rally...

De Stilo Trophy Des Rally Composite is een eenvoudige open face helm voorzien van een intercom welke enkel compatible is met andere Trophy producten van Stilo. (Let op: deze helm werkt niet i.c.m. Stilo WRC producten of bijv. Kenwood/Peltor) Daarnaast is de Trophy Des Rally Composite standaard voorzien van een zonneklep en is hij optioneel uit te breiden met een kort zonnevizier.

Prijs € 544,50

Stilo Trophy Des Rally...

De Stilo Trophy Des Rally Composite HANS is een eenvoudige open face helm voorzien van een intercom welke enkel compatible is met andere Trophy producten van Stilo. (Let op: deze helm werkt niet i.c.m. Stilo WRC producten of bijv. Kenwood/Peltor). Daarnaast is de Trophy Des Rally Composite HANS standaard voorzien van HANS clips, een zonneklep en is hij optioneel uit te breiden met een kort zonnevizier.

Prijs € 562,65

Sparco Pro RJ-3i

De Sparco Pro RJ-3i is de voordeligste open face helm met professionele intercom in het assortiment van Sparco. De helmschaal is gemaakt van composiet met en versterkt met kevlar vezels voor extra sterkte. De Sparco Pro RJ-3i wordt standaard geleverd met een verstelbare zonneklep en HANS clips.

Prijs € 713,90

Stilo Trophy Des Plus...

De Stilo Trophy Des Plus Composite is een eenvoudige open face helm voorzien van een professionele intercom. Daarnaast is de Trophy Des Plus Composite standaard voorzien van HANS clips, een zonneklep en is hij optioneel uit te breiden met een kort zonnevizier. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 713,90

Stilo Trophy Des Plus...

De Stilo Trophy Des Plus Composite is een eenvoudige open face helm voorzien van een professionele intercom. Daarnaast is de Trophy Des Plus Composite standaard voorzien van HANS clips, een zonneklep en is hij optioneel uit te breiden met een kort zonnevizier. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 713,90

Stilo Trophy Des Plus...

De Stilo Trophy Des Plus Composite is een eenvoudige open face helm voorzien van een professionele intercom. Daarnaast is de Trophy Des Plus Composite standaard voorzien van HANS clips, een zonneklep en is hij optioneel uit te breiden met een kort zonnevizier. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 756,25

Sparco Air Pro RJ-5i WIT

De Sparco Air Pro RJ-5i helm heeft een composiet buitenschaal versterkt met kevlar vezels. Dankzij deze techniek is de Sparco Air Pro RJ-5i lichter en sterker dan vergelijkbare composiethelmen. De Air Pro RJ-5i is standaard voorzien van een professionele intercom.

Prijs € 756,25

Sparco Air Pro RJ-5i ZWART

De Sparco Air Pro RJ-5i helm heeft een composiet buitenschaal versterkt met kevlar vezels. Dankzij deze techniek is de Sparco Air Pro RJ-5i lichter en sterker dan vergelijkbare composiethelmen. De Air Pro RJ-5i is standaard voorzien van een professionele intercom.

Prijs € 871,20

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van een handig zonnevizier. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 871,20

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van een handig zonnevizier. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 871,20

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van een handig zonnevizier. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 919,60

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van een handig zonnevizier. De helm heeft een mat zwarte buitenschaal en een zwart interieur.