Filteren op

Met gedeeltelijke intercom

Helmen met gedeeltelijke intercom: helmen met enkel de microfoon standaard ingebouwd in de helm. Om de intercom compleet te maken dienen er apart speakers aangeschaft te worden. Dit kan in de vorm van oorschelpen met speakers of earplugs (oordopjes met speakers). Wanneer er op het circuit wordt deelgenomen aan competitie onder FIA regels zijn enkel earplugs toegestaan. Omdat het wisselen tussen de oorschelpen met speakers en de earplugs kinderlijk eenvoudig is, is dit type helm bij veel coureurs favoriet. Tijdens trainingen wordt er gemakshalve gereden met oorschelpen, maar in competitieverband met earplugs.
Tip: wij hebben ook oplossingen voor op maat gemaakte earplugs, deze zijn veel comfortabeler in gebruik.

Met gedeeltelijke intercom

Subcategories

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 883,30

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 883,30

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. Nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de kleur wit met een blauwe voering! De Stilo WRC Des Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 883,30

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 883,30

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 931,70

Stilo WRC Des Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een mat zwarte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.476,20

Stilo WRC Des Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 2.855,60

Stilo WRC Des 8860 Turismo

Speciaal voor de coureurs die een FIA 8860-2018 gekeurde helm nodig hebben heeft Stilo de WRC Des 8860 Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, super veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des 8860 Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 6.534,00

Stilo WRC Des ZERO 8860...

's Werelds lichtste FIA 8860-2018 gekeurde open face helm; de Stilo WRC Des ZERO 8860 Turismo. Door het gebruik van een speciaal type carbon weegt deze helm slechts 1000 gram, maar is hij toch extreem veilig. De Stilo WRC Des ZERO 8860 Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De Stilo WRC Des ZERO 8860 Turismo is de ideale helm voor de meest veeleisende coureur!