Met volledige intercom

Helmen met volledige intercom: helmen met zowel de microfoon als de speakers standaard ingebouwd in de helm. Dit type helmen mag gebruikt worden in de rallysport, maar wordt vanwege het gemak ook vaak gebruikt op het circuit tijdens trainen / trackdays. Wanneer er op het circuit wordt deelgenomen aan competitie onder FIA regels is een helm met een volledig ingebouwde intercom niet toegestaan.

Met volledige intercom

Subcategories

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 931,70

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 931,70

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 931,70

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 980,10

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een mat zwarte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.730,30

Stilo ST5 R Carbon Rally

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Carbon Rally ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Carbon Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren.

Prijs € 2.480,50

Stilo ST5 R Carbon Rally 8860

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken welke voldoet aan de FIA 8860 keuring heeft Stilo de ST5 R Carbon Rally 8860 ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Carbon Rally 8860 is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren.

Prijs € 6.534,00

Stilo ST5 R ZERO 8860 Rally

's Werelds lichtste FIA 8860-2018 gekeurde integraalhelm met volledige intercom; de Stilo ST5 R ZERO 8860 Rally. Door het gebruik van een speciaal type carbon weegt deze helm slechts 1235 gram, maar is hij toch extreem veilig. Voorzien van een hoge kwaliteit intercom en standaard uitgevoerd met een handige zonnestrip. De ideale helm voor de meest veeleisende coureur!