Filteren op

Met volledige intercom

Helmen met volledige intercom: helmen met zowel de microfoon als de speakers standaard ingebouwd in de helm. Dit type helmen mag gebruikt worden in de rallysport, maar wordt vanwege het gemak ook vaak gebruikt op het circuit tijdens trainen / trackdays. Wanneer er op het circuit wordt deelgenomen aan competitie onder FIA regels is een helm met een volledig ingebouwde intercom niet toegestaan.

Met volledige intercom

Subcategories

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 980,10

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 980,10

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 980,10

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 1.028,50

Stilo ST5 R Composite Rally...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Composite Rally ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Composite Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren. De helm heeft een mat zwarte buitenschaal en een zwart interieur.