Filteren op

Met gedeeltelijke intercom

Helmen met gedeeltelijke intercom: helmen met enkel de microfoon standaard ingebouwd in de helm. Om de intercom compleet te maken dienen er apart speakers aangeschaft te worden. Dit kan in de vorm van oorschelpen met speakers of earplugs (oordopjes met speakers). Wanneer er op het circuit wordt deelgenomen aan competitie onder FIA regels zijn enkel earplugs toegestaan. Omdat het wisselen tussen de oorschelpen met speakers en de earplugs kinderlijk eenvoudig is, is dit type helm bij veel coureurs favoriet. Tijdens trainingen wordt er gemakshalve gereden met oorschelpen, maar in competitieverband met earplugs.
Tip: wij hebben ook oplossingen voor op maat gemaakte earplugs, deze zijn veel comfortabeler in gebruik.

Met gedeeltelijke intercom

Subcategories

Er zijn 14 producten.

Item 1-12 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 1.040,60

Stilo ST5 F Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 F Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.040,60

Stilo ST5 GT Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 GT Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een grijze buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.040,60

Stilo ST5 F Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 F Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 1.040,60

Stilo ST5 F Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 F Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.040,60

Stilo ST5 GT Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 GT Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een witte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.040,60

Stilo ST5 GT Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 GT Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een witte buitenschaal en een blauw interieur.

Prijs € 1.089,00

Stilo ST5 F Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 F Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een mat zwarte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.089,00

Stilo ST5 GT Composite...

Voor de coureurs die een betaalbare en functionele helm zoeken heeft Stilo de ST5 GT Composite Turismo ontwikkeld. Deze composiet helm is sterk, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Composite Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers. De helm heeft een mat zwarte buitenschaal en een zwart interieur.

Prijs € 1.790,80

Stilo ST5 F Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 F Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 1.815,00

Stilo ST5 GT Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 GT Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 2.722,50

Stilo ST5 F Carbon Turismo...

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken welke voldoet aan de FIA 8860 keuring heeft Stilo de ST5 F Carbon Turismo 8860 ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 2.722,50

Stilo ST5 GT Carbon Turismo...

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken welke voldoet aan de FIA 8860 keuring heeft Stilo de ST5 GT Carbon Turismo 8860 ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Carbon Turismo 8860 is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.