Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

FIA 8859 Carbon

Helmen voorzien van een FIA 8859 keuring kunnen zowel gemaakt zijn van composiet/fiberglas als van carbon. Carbon heeft een aantal voordelen; de helm is lichter wat naast meer draagcomfort ook zorgt voor minder belasting van de nek tijdens een crash. Daarnaast is carbon sterker, wat de veiligheid ook ten goede komt. Naast de FIA 8859 keuring zijn de helmen ook altijd voorzien van een Snell keuring. Pro-Racing levert FIA 8859 Carbon helmen van Stilo en Sparco.

FIA 8859 Carbon

Subcategories

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 649,00

Elite Helmets Elite...

De Elite Integrale Carbon S12-C is een stoer ogende integraalhelm gemaakt van hoogwaardig carbon welke ideaal is voor gebruik in open voertuigen of karts. Kenmerkend voor de Elite Integrale Carbon S12-C is zijn perfecte pasvorm en de uitgebreide keuze in maten, van XS tot XXL wat overeen komt met een hoofdomtrek van 53 tot 64 centimeter. Tot eind augustus krijgt bij aanschaf van deze helm een GRATIS SPARCO HELMTAS t.w.v. € 47,50!

Prijs € 907,50

Sparco Sky RJ-7 Carbon

De Sparco Sky RJ-7 Carbon helm heeft een carbon buitenschaal versterkt met carbon-kevlar vezels. Dankzij deze techniek is de Sparco Sky RJ-7 Carbon licht en erg sterk. De Sky RJ-7i Carbon is standaard voorzien een zonneklep en HANS clips.

Prijs € 955,90

Sparco Sky RF-7W Carbon

De Sparco Sky RF-7W Carbon helm heeft een carbon buitenschaal versterkt met carbon-kevlar vezels. Dankzij deze techniek is de Sparco Sky RF-7W Carbon licht, maar toch erg sterk.

Prijs € 1.082,95

Sparco Sky RJ-7i Carbon

De Sparco Sky RJ-7i Carbon helm heeft een carbon buitenschaal versterkt met carbon-kevlar vezels. Dankzij deze techniek is de Sparco Sky RJ-7i Carbon licht en erg sterk. De Sky RJ-7i Carbon is standaard voorzien van een professionele intercom.

Prijs € 1.391,50

Stilo WRC Des Carbon Rally

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Carbon Rally ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Carbon Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van een handig zonnevizier.

Prijs € 1.403,60

Stilo WRC Des Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de WRC Des Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de vaste microfoonboom een stoer uiterlijk. De Stilo WRC Des Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 1.427,80

Stilo ST5 FN Carbon

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 FN Carbon ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft een stoer uiterlijk. Standaard voorzien van een vizier en HANS clips.

Prijs € 1.427,80

Stilo ST5 GTN Carbon

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 GTN Carbon ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft een stoer uiterlijk. Standaard voorzien van een zonnestrip en HANS clips.

Prijs € 1.621,40

Stilo ST5 F Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 F Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 F Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 1.621,40

Stilo ST5 GT Carbon Turismo

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 GT Carbon Turismo ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 GT Carbon Turismo is standaard voorzien een ingebouwde microfoon. De intercom kan compleet gemaakt worden met losse earplugs of een set speakers.

Prijs € 1.645,60

Stilo ST5 R Carbon Rally

Voor de coureurs die een lichte en sterke helm zoeken heeft Stilo de ST5 R Carbon Rally ontwikkeld. Deze carbon helm is licht, veilig en heeft mede door de zonnestrip een stoer uiterlijk. De Stilo ST5 R Carbon Rally is standaard voorzien van een hoge kwaliteit intercom en optioneel te voorzien van verschillende lange en korte (zonne)vizieren.