Filteren op

ST5 serie

In deze categorie vindt u accessoires voor de Stilo ST5 serie helmen.

ST5 serie

Subcategories

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 6,05

Stilo Bewaarhoes vizier

Handige bewaarhoes om uw lange of korte (Stilo) vizier in te bewaren. Deze bewaarhoes voorkomt krassen en beschadigingen aan uw kostbare vizier.

Prijs € 12,10

Stilo reiniger + anti-fog...

Met deze handige vizier reiniger maakt u uw kostbare (Stilo) vizier binnen de kortste keren weer keurig schoon. Tevens beschermt dit middel tegen het beslaan van het vizier. Geschikt voor transparante, getinte en spiegelende vizieren.

Prijs € 36,30

Stilo Schroefset ST5 vizier...

Set schroeven voor de montage van een kort vizier, lang vizier of zonnestrip op een Stilo ST5 helm. Altijd handig om mee te hebben in het geval u een schroef verliest!

Prijs € 36,30

Stilo ST5 vizier sluiting

Vizier sluiting voor Stilo ST5 helmen. Deze sluiting gebruikt u wanneer u een volledig vizier wilt monteren op de Stilo ST5 R, ST5 GT en ST5 GTN helmen welke standaard geleverd worden met zonnestrip. Tevens als spare-part te gebruiken voor de Stilo ST5 F en ST5 FN.

Prijs € 55,66

Stilo HANS clips FIA 8858-2010

Set van 2 HANS clips voor montage op FIA 8858-2010 gekeurde helmen met M6 ankers in de helmschaal verwerkt. Werkt met alle HANS en Hybrid systemen met standaard tethers.

Prijs € 75,02

Stilo Eject system

Eject systeem voor montage in de helm. Wanneer dit systeem gemonteerd is kunnen de rescue marshalls de helm van het hoofd verwijderen zonder belasting van de nek, wat essentieel kan zijn tijdens eventueel nekletsel. Voor gebruik van dit systeem is een speciaal luchtpompje vereist, deze is normaliter in het bezit van de marshalls. In de USA is dit systeem doorgaans verplicht!

Prijs € 84,70

Stilo ST5 tear off pakket

4 sets van 3 transparante tear offs welke reeds op elkaar geplakt zijn, geschikt voor Stilo ST5 helmen met lang vizier. Met deze set hoeft u slechts 1 tear off set te monteren voor 3 maal een schoon vizier! De 3 tear offs zitten zonder luchtbelletjes op elkaar geplakt voor een perfect zicht.

Prijs € 102,85

Stilo Lang vizier ST5 DIV....

Maak de stoere look van je Stilo helm af met een gaaf vizier! De Stilo vizieren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten. Tevens zijn er speciale vizieren verkrijgbaar voor zeer bewolkte of regenachtige omstandigheden.

Prijs € 102,85

Stilo Zonnestrip ST5

De Stilo zonnestrip is ter vervanging van het lange of korte vizier en is ideaal voor gebruik in gesloten voertuigen ter bescherming tegen (laagstaande) zon. Past op alle ST5 modellen.

Prijs € 229,00

Asuga Helmdroger

De Asuga helmdroger is een zeer effectief ventilatie- en desinfectiesysteem voor helmen uit alle disciplines van de (motor)sport. Door gebruik te maken van een hoge snelheid ventilator in combinatie met geïoniseerde lucht zorgt de Asuga er binnen zeer korte tijd voor dat de helm weer droog en fris is en bacterievorming wordt tegen gegaan.