Filteren op

ST4 serie

In deze categorie vindt u accessoires voor de Stilo ST4 serie helmen.

ST4 serie

Subcategories

Er zijn 16 producten.

Item 1-12 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 6,05

Stilo Bewaarhoes vizier

Handige bewaarhoes om uw lange of korte (Stilo) vizier in te bewaren. Deze bewaarhoes voorkomt krassen en beschadigingen aan uw kostbare vizier.

Prijs € 12,10

Stilo reiniger + anti-fog...

Met deze handige vizier reiniger maakt u uw kostbare (Stilo) vizier binnen de kortste keren weer keurig schoon. Tevens beschermt dit middel tegen het beslaan van het vizier. Geschikt voor transparante, getinte en spiegelende vizieren.

Prijs € 24,20

Stilo Zonneklep WRC DES,...

Zonneklep geschikt voor Stilo WRC DES, Trophy DES, ST4 W en ST4 R helmen. Tevens geschikt voor de Stillo Offshore helmen. Beschikbaar in diverse kleuren en materialen.

Prijs € 55,66

Stilo HANS clips FIA 8858-2010

Set van 2 HANS clips voor montage op FIA 8858-2010 gekeurde helmen met M6 ankers in de helmschaal verwerkt. Werkt met alle HANS en Hybrid systemen met standaard tethers.

Prijs € 75,02

Stilo Eject system

Eject systeem voor montage in de helm. Wanneer dit systeem gemonteerd is kunnen de rescue marshalls de helm van het hoofd verwijderen zonder belasting van de nek, wat essentieel kan zijn tijdens eventueel nekletsel. Voor gebruik van dit systeem is een speciaal luchtpompje vereist, deze is normaliter in het bezit van de marshalls. In de USA is dit systeem doorgaans verplicht!