Communicatie

Communicatie is vrijwel niet meer weg te denken in de huidige autosport. Of het nu binnen het voertuig zelf, of van het voertuig naar de pitcrew is; Pro-Racing levert de juiste oplossing. Ook voor helmsets, earplugs en verloopkabels bent u bij Pro-Racing aan het juiste adres. Op aanvraag kunnen wij ook professionele communicatieoplossingen van Kenwood leveren, neem hiervoor contact met ons op.

Communicatie

Er zijn 75 producten.

Item 1-12 van 75 in totaal item(s)

Actieve filters

Prijs € 42,35

Sparco Helmset voor...

Sparco helmset voor een integraalhelm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een 6,3 mm. connector en zodoende compatibel met de Sparco IS-110 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 54,45

Sparco Helmset voor open...

Sparco helmset voor een open face helm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een 6,3 mm. connector en zodoende compatibel met de Sparco IS-110 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 60,50

Stilo 12v stroomtoevoer...

Met deze 'power supply' kunnen de Stilo WRC en Trophy intercoms welke standaard werken op een 9 volt batterij worden aangesloten op de stroomtoevoer van de auto.

Prijs € 66,55

Stilo Helmset voor...

Stilo helmset voor een integraalhelm bestaande uit 2 speakers en een microfoon. Voorzien van een Stilo Trophy connector en zodoende compatibel met de Stilo Trophy 2 intercom. Let op: deze helmset werkt niet met Stilo WRC of Nexus/Peltor compatibel systemen.

Prijs € 66,55

Stilo Adapter Stilo helm -...

Adapter om een Stilo helm te verbinden met een Nexus / Peltor compatibel intercom. Extra lange kabel. Geschikt voor alle Stilo helmen m.u.v. de Stilo Trophy Des Rally.