Atlas Prodigy nekbeschermer tieners ZWART
  • Atlas Prodigy nekbeschermer tieners ZWART

Atlas Prodigy nekbeschermer tieners ZWART

€ 259,95
Inclusief belasting
Referentie: AY3-01-000

De Atlas nekbeschermers voor karting zijn ontwikkeld met één doel: maximale bescherming bieden aan de coureur zonder concessies te doen aan comfort. Door het minimalistische design en het lage gewicht van slechts 580 gram(!) is het voor de coureur vrijwel niet merkbaar dat hij een neck brace draagt, ideaal dus! De Atlas Prodigy nekbeschermer maakt t.o.v. de concurrentie veel meer contact met het lichaam, waardoor de krachten die vrijkomen bij een impact over een groter oppervlak worden verdeeld. Daarnaast is de nekbeschermer gemaakt van een bijzonder sterke maar flexibele polymeer-constructie, wat er voor zorgt dat heftige impacts eerst worden afgeremd in plaats van ze abrupt te stoppen. Dit samen resulteert aantoonbaar in een kleinere kans op letsel.

  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

De Atlas Prodigy nekbeschermer is in verschillende standen verstelbaar, zodoende is een perfecte pasvorm gegarandeerd. Optioneel kan er gebruikt worden gemaakt van de meegeleverde borstband, om de neck brace in alle gevallen op juiste positie te houden.

Let op: de Atlas Prodigy nekbeschermer voor tieners (of kleinere vrouwen) is in 1 maat verkrijgbaar, deze refereert aan de borstomvang gemeten onder de oksel over het breedste deel van de borst.

  • Atlas Prodigy: omtrek 73 - 84 cm.

Zit de borstomvang onder deze omtrek, kies dan voor de Atlas Tyke. Zit de borstomvang boven deze omtrek, kies dan voor de Atlas Air.

AY3-01-000