• Aanbieding!
  • -10%
Atlas Air nekbeschermer volwassenen ZWART
  • Atlas Air nekbeschermer volwassenen ZWART

Atlas Air nekbeschermer volwassenen ZWART

€ 299,95
€ 269,96 Bespaar 10%
Inclusief belasting
Referentie: AA3-01-0.0

*LAATSTE MATEN* De Atlas nekbeschermers voor karting zijn ontwikkeld met één doel: maximale bescherming bieden aan de coureur zonder concessies te doen aan comfort. Door het minimalistische design en het lage gewicht van slechts 580 gram(!) is het voor de coureur vrijwel niet merkbaar dat hij een neck brace draagt, ideaal dus! De Atlas Air nekbeschermer maakt t.o.v. de concurrentie veel meer contact met het lichaam, waardoor de krachten die vrijkomen bij een impact over een groter oppervlak worden verdeeld. Daarnaast is de nekbeschermer gemaakt van een bijzonder sterke maar flexibele polymeer-constructie, wat er voor zorgt dat heftige impacts eerst worden afgeremd in plaats van ze abrupt te stoppen. Dit samen resulteert aantoonbaar in een kleinere kans op letsel.

  Gratis verzending vanaf € 100,-*

Alle bestellingen: indien voorradig dezelfde of de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Retourbeleid

Niet tevreden? Dan ruilen wij uw bestelling om.

  Afrekenen

Alle online betalingen verlopen via de beveiligde betaalservices van Mollie.

De Atlas Air nekbeschermer is in verschillende standen verstelbaar, zodoende is een perfecte pasvorm gegarandeerd. Optioneel kan er gebruikt worden gemaakt van de meegeleverde borstband, om de neck brace in alle gevallen op juiste positie te houden.

Let op: er zijn 3 verschillende maten van de Atlas Air nekbeschermer verkrijgbaar, deze refereren aan de borstomvang gemeten onder de oksel over het breedste deel van de borst.

  • Maat S: omtrek 84 - 93 cm.
  • Maat M: omtrek 94 - 105 cm.
  • Maat L: omtrek 106+ cm.

Zit de borstomvang onder deze omtrek, kies dan voor de Atlas Prodigy.

AA3-01-0.0